2017 Gelinlik Modelleri

Bu yazımızda sizlere 2017 gelinlik modelleri ile ilgili paylaşımlar yapacağız sevgili okuyucular. Bilindiği gibi geride bıraktığımız 2016 yılında, güpürlü ve kabarık olmayan gelinlik modelleri ön planda olmuştu. Bakalım 2017 yılının en özel, en güzel ve tasarımıyla dikkat çeken gelinlik modelleri neler olacak? Eğer sizde 2017 gelinlik tasarımları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Evet siz sevgili gelin adayları için çok önemli ipuçları ve detaylara değiniyoruz. Hayallerinizde yaşattığınız en büyülü ve güzel tasarımlarıyla göz dolduran gelinlik modellerini sizler için hazırladık. Belki de bu yılın en güzel gelini siz olacaksınız. Bunun için yapmanız gereken 2017 gelinlik modelleri hakkında bilgi sahibi olmak ve kendinizi o gelinliğin içinde hayal etmek. Öncelikle 2017 yılına balık etek gelinlik modelleri damga vuruyor. Hayallerinizde yaşattığınız masalın, gerçek dünyada prensesi olmak için, gelinlik konusunda doğru tercih yapmanız yeterlidir.

2017-gelinlik-modelleri (1)

2017 Gelinlik Seçimi

Öncelikle gelinlik seçimi yaparken düğün konseptine uygun bir model seçmenizi tavsiye ediyoruz sevgili gelin adaylar. Günün ve gecenin prensesi olmak için atmanız gereken ilk adım, doğru gelinlik seçiminden geçmektedir. Tabi ki 2017 yılının gelinlik modelleri arasından, kendinize en uygun olan modeli seçmeniz gerekiyor. Eğer zayıf bir vücuda sahipseniz, 2017 balık etek gelinlik modeli sizin için çok uygundur. Zarif ve şık süslemeleriyle gecenin kraliçesi olurken kendinizi olmadığınız kadar özel hissedeceksiniz. Zarafet ve güzellik bakımından balık etek gelinlik modeli ile, kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz. 2017 yılının en iddialı gelinlik modelleri arasından göz kamaştırmaya bu yıl da devam ediyor diyebiliriz.

2017 A Kesim Gelinlik Modelleri

Bu yıl hem yaz hem de kış sezonu düğünleri için çok tercih edilen bir model olarak öne çıkmaktadır. Özellikle kullanım açısından hareket alanını genişlettiği için, gelinlere rahat hareket etme imkanı sağlıyor. Büyük göğüs, kalın basen ve kalçaya sahip olabilirsiniz. İşte burada ön plana çıkıp sizi gecenin yıldızı yapacak olan A kesim gelinlik modelleri özellik bakımından 2017 gelinlik tercihleri arasından öne çıkıyor diyebiliriz. Vücudunuzla bütünleşen, sizi bulutların üzerinde gezdiren A kesim gelinlik modelleri, özellikle tekne ve kır düğünlerinde tercih edilmelidir diyor ve diğer gelinlik seçeneklerine göz atıyoruz.

2017-gelinlik-modelleri (5)

2017 Yarım Balık Modeli Gelinlikler

Yarım balık etek modeli olan gelinliklerin, uzun boylu gelinler için uygun olduğunu belirtelim. Göğüs dekoltesini ön plana çıkaran bu harika modeli, uzun boylu ve zayıf gelinlerin çok rahat taşıyacağına emin olduğumuzu bildiriyoruz. Şöyle ki, göğüs kısmından başlayıp kalçaya kadar inen dar kesim, güzel vücut ölçülerini cömertçe sergileyecek iddialı modeller arasında tahtını kimseye bırakmıyor. Eğer yarım balık etek gelinlik modelleri ilginizi çekiyorsa ve kilolu bir gelin adayı iseniz, çok acele kilo vermenizi öneriyoruz. Orta boylu bir gelin adayı iseniz yüksek topuklu gelin ayakkabılarıyla, göze çarpan bir gelin gelin olmanız kaçınılmaz olacaktır diyoruz. Tabi ki tüm bu seçenekler dahilinde 2017 yarım balık etek gelinlikler dantelli, pullu olarak damgasını vuracağı da gelen fısıltılar arasında diyor ve diğer gelinlik modelimize göz atmaya devam ediyoruz.

2017-gelinlik-modelleri (2)

2017 Prenses Gelinlik Modelleri

Öncelikle belirtmeliyiz ki, modası hiçbir zaman bitmeyecek, her vücut tipine uygun olan gelinlik modelleri yelpazesi içindedir. 2017 yılında  da bu gelenek bozulmuyor ve prenses modelleri her genç kızın rüyasını süslemeye devam ediyor. Fakat bu yıl uzun kuyruklu modeller, 2017 yılında ön planda olacak ve gelin adaylarının kraliçe edasıyla düğün konseptini tamamlamalarını sağlayacak. Şıklık ve asalet adına tüm özellikleri barındıran prenses modeller, 2017 yılında inci işlemeli ve güpür olarak ön planda olacak. Balo salonlarında, tarihi mekanlar seçilmiş düğün konseptlerinde 2017 prenses gelinlik modeli tercih edilebilir. Rüya gibi bir düğünü gölgede bırakmayacak gelinlik modelleri tercih etmenizi temenni eder, şimdiden mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir