2016 Aysira Gelinlik Modelleri

Kendi masalınızın prensesi olmak için aysira gelinlik modelleri tercih etmeniz yeterli olacaktır. Özellikle 2016 koleksiyonu ile damgasını vuran, ışıldayan modeller arasında tercihinizi yapabilirsiniz. Dantelli ve tüllü modeller, straplez gelinlikler ve kollu modelleriyle öne çıkan gelinliklere 2016 yılında A kesim damga vurmaktadır. Ayrıca aysira gelinlik modelleri asaleti elden bırakmak istemeyenler için oldukça iddialı olmaya devam ediyor. Gözünüzü alamayacağınız modellerle vücudunuzun en güzel detaylarını ortaya çıkaran tasarımları tercih edebilirsiniz.

Aysira Tafta Gelinlik Modelleri

Drapeli modeller için tercih edilen aysira tafta gelinlik modelleri ideal olan kumaş çeşitleri arasındadır. Kendiliğinden büzülen ve kırılan bir kumaş cinsine sahip olduğu için, titizlikle hazırlanan tafta gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Son yıllarda çok tercih edilmese de, Aysira gelinlik farkıyla öne çıkmaktadır. Dev markaları arkada bırakan kaliteli kumaş özellikleri sayesinde, gelinlerin hayallerini gerçeğe taşıyor.

2016 Aysira Gelinlik Modelleri

2016 Aysira Gelinlik Modelleri

Özel dokunuşlar, ince çizgiler ve öne çıkan tasarımlarıyla masal dünyasının baş kahramanı olmanızı sağlayan 2016 aysira gelinlik modelleri ihtiyacınız olan her detayı özenle taşımanızı sağlıyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir